Mijn naam is Eline van den Driesche. In juli 2017 ben ik als logopediste afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds september 2018 ben ik met veel plezier werkzaam voor Logopediepraktijk Rhoon-Slinge. Zowel in Rhoon als in Slinge.

Gedurende de opleiding heb ik in diverse settings ervaring opgedaan. Zo heb ik stage gelopen bij Logopediepraktijk Rhoon-Slinge, een cluster 3 school, kinderdagcentrum en in de kinderrevalidatie. Na de opleiding heb ik werkervaring opgedaan in een gezondheidscentrum en een cluster 4 school (voor kinderen met gedragsproblemen). Zowel door stage-ervaringen als werkervaringen ben ik bekend geraakt met de doelgroep verstandelijk en/of lichamelijk beperkte kinderen en kinderen met het autisme spectrum stoornis.

Mijn grootste uitdaging in het werk ligt bij het zoeken naar mogelijkheden in een kind. Vanuit deze mogelijkheden kunnen ontwikkelingen verder groeien. Daarnaast werk ik graag op een manier waardoor kinderen spelenderwijs leren.

Naast het werk met kinderen zie ik ook (jong)volwassenen met stemklachten of afwijkende mondgewoonten.